Jorritreistlekker – Een culinair avontuur op wereldformaat!

Jorrit de Jong

Jorriteetlekker

www.jorriteetlekker.nl

Ik heb een fijne keuze gemaakt. Na jaren lang dromen ga ik dan toch eindelijk mijn wereldreis maken. Vanaf maart 2023 gaat Jorriteetlekker op wereldreis. Landen in Azië, Midden en Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland zullen zeker voorbijkomen. Een reis van 2,5 jaar naar alle uithoeken van de wereld.

Bezoek de social media pagina van: Jorrit de Jong

Ik ga zoveel mogelijk proberen te proeven en vervolgens met jullie te delen. Op zoek naar de meest bijzondere keukens, veel verschillende wijnsoorten, bijzondere restaurants en de ondernemers die daar hun leven aan hebben toegewijd. Dit betekent dat mijn webshop uit de lucht is en dat ik geen verdere handel meer drijf tot ik terug ben. Wanneer ik terug ben, hoop ik de lekkerste wijnen te kunnen aanbieden, nog gavere producten aan te bieden in mijn webshop en dat ik een nog beter platform kan neerzetten voor en samen met jullie culinaire levensgenieters. Volg mij voor alle bijzonderheden op de instagrampagina van @Jorriteetlekker. Voor alle reisavonturen kun je mij volgen op @Jorritreistlekker. Deze pagina zal voornamelijk over alle reisactiviteiten gaan, dus niet alleen maar over het culinaire aspect van de reis. Ik heb er heel veel zin in en hoop zoveel mogelijk leuke dingen te kunnen delen met jullie:)

Deel dit bericht op jouw social media

Geef een reactie

Bekijk ook mijn andere blogs