Smaak – Friends, wine & live music

Sofie & Mick

Smaak

-

wijnproeverij nijmegen
Wat is Smaak? De wereld in je neus, niet gebruikmakend van het aromawiel. Dat is wat centraal staat bij Smaak. De beleving van fijne wijnen, lieve mensen en toepasselijke muziek. Eenmaal per maand komen we samen om te genieten van en met elkaar. Wij zijn Sofie en Mick en wij presenteren jullie Smaak. Ieder keer hebben we een ander thema. Afgelopen keer namen we jullie mee naar een klein dorpje in Frankrijk, waar je de wijn drinkt uit die streek en luistert naar de livemuziek van niemand minder dan Pierre et Les Optimistes. Een grote beleving, fijn samen, maar wel gewoon in Nijmegen.

Bezoek de social media pagina van: Sofie & Mick

Mijn naam is Sofie en ik ben één van de medeoprichters van SMAAK. Naast dat ik een echte foodie ben en van wijnen houd, neem ik mensen graag mee op reis. Geur en smaak brengen mij terug naar vakanties, herinneringen en goede verhalen. Maar omdat ik niet graag vlieg, wil ik je laten zien dat dit ook gewoon kan met ons nieuwe concept in wijnbar Lebowski. Laat jij je wegvoeren naar de zonnebloemvelden en wijngaarden in het zonnige Frankrijk op bijpassende muziek? Ik ben graag de stewardess die je mee op reis neemt, maar wel met beide voeten op de grond!

Onze muziekprogrammeur is Mick Verweij. Hij valt zijn omgeving maar al te graag lastig met zijn uit de hand gelopen passie voor muziek met een duidelijke voorliefde voor jazz, funk en soul. Dit doet hij onder andere via Podium 8, Jazzstad Nijmegen en The New Funky. Samen presenteren wij dus een geweldige combinatie. Echt genieten dus.

Laat je wegvoeren door de smaak in je glas en het trillen van de bas! Om te vieren dat Lebowski uitbreidt, en dus nóg meer plaats biedt voor jou en je vrienden, is SMAAK op zoek gegaan naar de perfecte combinatie van livemuziek en wijn. Een keer per maand kan je op de zondagmiddag genieten van een speciaal geselecteerd wijnarrangement met daarbij perfect aansluitende muziek! SMAAK x Lebowski bied je de ruimte om gezellig met elkaar te borrelen en bij te kletsen, maar daagt je ook uit om eens na te denken over waarom je die ene smaak, artiest of gebeurtenis nooit meer bent vergeten. Zo nam SMAAK je tijdens de 1e editie mee naar een klein dorp in Frankrijk, dronk je wijn uit de streek en klonk er livemuziek van niemand minder dan Pierre et Les Optimistes!

Wat ons betreft zijn plekken en herinneringen onlosmakend verbonden met geuren, smaken en muziek! Zo weet je waarschijnlijk nog precies hoe het als kind bij je oma in de keuken rook wanneer ze een appeltaart aan het bakken was en welke muziek daar vaak bij aanstond. Het lijkt ons dan ook geen toeval dat Italo Calvino (waarvan de laatste vier letters wijn betekenen) ooit zei: “De wereld is je neus”.

SMAAK x Lebowski is niet de typische wijnproeverij waarbij er gebruik wordt gemaakt van het befaamde ‘aromawiel’, maar we gaan samen met jou op zoek naar de smaken en geuren in je glas, de herinneringen die deze bij je oproepen en de geluiden en muziek die daarbij horen. Uiteraard wordt er niets uitgespuugd!

Kom jij naar volgende editie van Smaak? Het vindt plaats op zondag 11 december van 15:00-17:30 uur bij wijnbar Lebowski in Nijmegen.

Tickets zijn te koop via de internet link https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/smaak-x-lebowski-11-12-2022?fbclid=PAAaaoypRbhaqw2_Oa3cNS7-5ShDE1noYDcIQcWPG_gxZ4vv2UbJfZgl_n1LM

Deel dit bericht op jouw social media

Geef een reactie

Bekijk ook mijn andere blogs