De top# van Jorriteetlekker

Jorrit de Jong

Jorriteetlekker

www.jorriteetlekker.nl

Je herkent dit denk ik wel. Door de jaren heen heb je een vaste route ontwikkeld langs je favoriete leveranciers en winkels. Waar haal je al die lekkere producten vandaan? Ik ben hier eens over na gaan denken en de Jorriteetlekker top# is hiervan het gevolg.

Bezoek de social media pagina van: Jorrit de Jong

Even in het kort, voor nu.. Ik heb een prettige ervaring met bepaalde ondernemers, horeca gelegenheden en leveranciers. Ik dacht, die moet ik een plekje geven om hun verhaal te doen. In de Jorriteetlekker top# vertellen ondernemers, die ieder een ander product en achtergrond hebben, hun verhaal. Daar word ik vrolijk van. Aan jullie om te lezen wat deze ondernemers brengen aan ‘eet lekker’ materiaal.

Deel dit bericht op jouw social media

Geef een reactie

Bekijk ook mijn andere blogs