Bar Socio

Lisa Lucassen

Bar Socio

www.barsocio.nl

Bij Bar Socio kun je uitgebreid borrelen. Op de kaart staan veel verschillende & verrassende bieren, wijnen, cocktails en je eet je buik rond met de lekkerste borrelhappen. De meeste gasten ploffen neer en blijven lekker lang zitten bij Bar Socio in de van Welderenstraat.

Bezoek de social media pagina van: Lisa Lucassen

Eind 2019 begon de droom voor mij, een eigen borrelbar in het centrum van Nijmegen. Na al een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het salesleven met vervolgens een mooie baan als manager, begon het toch te kriebelen. Tijdens mijn minor in San Francisco heb ik veel gave concepten gezien en daar ontstonden verschillende ideeën. Een soepbar? Iets met ijs? Iets met koffie? Maar wat is nou leuker dan neerzetten wat je zelf het allerliefste doet. Het moment van de dag waar velen van ons naar uitkijken: “De borrel”. Lekkere hapjes op tafel, genieten van goede wijnen, speciale biertjes, de tijd vergeten en dat samen met fijne mensen. Die sfeer, dat moment, proberen we bij Bar Socio te creëren. Gestart met compagnon Nadieh en inmiddels alleen door, nu in samenwerking met een fijn team gepassioneerde meiden!

Bar Socio zit aan een stoer straatje. Het ligt niet midden in het centrum tussen andere kroegen, je moet weten dat we hier zitten. De sfeervolle bar is een plek voor jong en oud. We maken graag een praatje met onze gasten of adviseren ze met keuzes maken. Want er is veel lekkers, van het bierkoelkastje met onze specials tot 13 verschillende Nederlandse kazen & heerlijke borrelhappen.

Ontmoetingsplek
In de zomermaanden zit het terras vol, maar in de koudere maanden is het gezellig om binnen te zitten. ‘’Het is een klein knus barretje. Je kunt de hele middag en avond blijven zitten. We hebben geen diner met voor-, hoofd- en nagerecht, maar genoeg op de kaart staan om je hele tafel vol te bouwen met allerlei hapjes.’’ Binnen ligt een stapel met spelletjes die gespeeld kunnen worden. ‘’Maar het is ook een ontmoetingsplek, het gebeurt vaker dan eens dat gasten aan de praat raken en de hele avond samen verder borrelen.’’

Kaasbar
Bij Socio houden we enorm van Kaas. We hebben 13 verschillende Nederlandse kazen op de kaaskaart met ieder een eigen garnering, bier- en wijn suggestie. We hebben nog veel leuke plannen. Van whisky proeverij op zondag, kaasfonduen, een port en kaas proeverij en het jaar weer afsluiten met het TOP2000 café rond kerst, tafels en stoelen aan de kant, radio 2 aan en lekker dansen.

Plekje ontdekken
Voor iedereen die van borrelen en vooral van kaas houdt, is Bar Socio de perfecte plek. We hebben van alles op de kaart staan. We hopen dat nog veel mensen Bar Socio gaan ontdekken als favo borrelplek.  Het is hier relaxed, laagdrempelig en gezellig. Dus kom ons vooral eens in de van Welderenstraat opzoeken. Tot Socio!

Deel dit bericht op jouw social media

Geef een reactie

Bekijk ook mijn andere blogs