Arno van As – Fun Food Factory

Arno van As

FunFoodFactory

www.funfoodfactory.nl

Nou, ik ben dus Arno, ofwel gup, zoals velen mij kennen uit het horeca verleden dat ik met veel mensen gedeeld heb. Ik proefde en rook al van jonge leeftijd veel fijne smaken en geuren. Laat ik daar nou de passie in hebben ontwikkeld om daar iets leuks mee te doen. Dat klinkt als een verkooppraatje, maar ik geniet er echt van! Zo’n verhaaltje als dit maken is sowieso niet typisch mij, maar ik zal een goede poging wagen.

Bezoek de social media pagina van: Arno van As

Na jarenlang gewerkt te hebben in restaurants, op wijnreizen te zijn geweest, mijn eigen kookschool te hebben gehad, beland ik nu in de volgende fase. Ik ben inmiddels ook al 51. Wat brengt dat mooie dingen voor mij. Inmiddels zijn mijn dochters ook al op de leeftijd dat niet alles wat groen is, vies is. Dus nu hoef ik alleen nog maar de uitdaging met jou aan te gaan.

Inmiddels heb ik de Fun Food Factory op de wedren gesloten. Die periode was bijzonder en rijk aan mooie momenten, maar ik was toe aan vernieuwing. Een belangrijk onderdeel van deze periode, het thuis koken bij mensen, heb ik nu omarmd voor mijn ultieme plezier. Ik heb gemerkt dat ik dat plezier kan overbrengen naar veel mensen. Zo beland ik dus op belangrijke, emotionele of feestelijke momenten bij u thuis. Daar doe ik mijn best om een fijne en ontspannen avond aan te bieden, met heerlijk eten en bijpassende wijnen. U wordt compleet ontzorgd.  Een moment dat u echt kunt genieten met uw vrienden en familie, waarbij ik mijn best doe om dat zo mooi mogelijk in te richten. Op hoog niveau, anders vind ik er niet zoveel aan. Ik vind de combinaties tussen heerlijk eten en goede wijnen enorm prettig.

Wilt u een mooi moment vieren met uw gezelschap, maar wel genieten in het comfort van uw eigen huis. Geniet dan met mij mee in een compleet verzorgde avond bij u thuis. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen. Mist u nou echt de kookcursus, wellicht is er een mogelijkheid om hier toch nog bij aan te sluiten. Ikzelf, of Rob beernink, verzorgd bij Koken aan de Waal nog geweldige cursusavonden. Oftewel, ik zie u graag bij het volgende moment dat we samen gaan genieten.

Deel dit bericht op jouw social media

Geef een reactie

Bekijk ook mijn andere blogs