WIJNREC podcast wijn podcast

De culinaire luisterbeleving

Nick Beernink

WIJNREC. podcast

www.wijnrec.nl

WIJNREC. is de leukste podcast waarin we wijn en eten bespreken zoals het bedoeld is: een beleving voor iedereen. Wij bespreken onze bevindingen omtrent de wereld van wijn en eten. En nog belangrijker: we schoppen tegen alle ongemakken en misvattingen uit de food & wine wereld aan, die jou ervan weerhouden om je beste culinaire zelf te zijn. Ontstaan uit enthousiasme, passie en liefde voor mooie momenten. Eten en drinken is meer dan een basisbehoefte. Dat begrijpen wij.
aan tafel bij wijnrec

Bezoek de social media pagina van: Nick Beernink

Ontstaan uit enthousiasme

Begin 2021 zijn wij, Thomas, Mathias en Nick, met onze podcast WIJNREC gestart. Een luister avontuur waarbij alle facetten van het wijnvak worden besproken. Deze culinaire reis proberen wij met jou samen af te leggen. Er wordt van alles besproken. Onderwerpen als natuurwijn, onze culinaire opvoeding, het ‘goede’ culinaire leven en de etiketten worden besproken.  Inmiddels zijn we aan seizoen twee begonnen en binnenkort organiseren we zelfs de eerste live podcast. Volg ons op social media voor de meest recente ontwikkelingen.

Deel dit bericht op jouw social media

Geef een reactie

Bekijk ook mijn andere blogs